Lars van Breukelen

Of u nu kiest voor een strak en minimalistisch interieur of voor een klassieke inrichting, wij ontwerpen en produceren graag uw meubelstuk op maat. U bent hierbij verzekerd van een optimale kwaliteit, originaliteit en detaillering.
Kwaliteit leveren begint bij het begin. Voordat we gaan tekenen, brengen wij uw wensen dan ook uitgebreid in kaart. Liefst bij u thuis of op uw werk, zodat we ons een goed beeld kunnen vormen van uw leef- of werkomgeving, de beschikbare ruimte en uw smaak en wensen, waarop we ons ontwerp vervolgens kunnen aanpassen.
Na goedkeuring van de offerte maken wij steevast een duidelijk en geoptimaliseerd 3D-ontwerp waarop duidelijk zichtbaar is wát u van onze interieurbouwers mag verwachten. Dankzij ons uitgebreide machinepark, met onder andere een computergestuurde CNC-machine, maken wij al uw meubelstukken in eigen huis; snel, efficiënt en nauwkeurig.
Kunt u niet wachten op het resultaat? Geen probleem! Ons kantoor en onze werkplaats zijn als een open keuken, waar u ten allen tijde mag aanschuiven om onze vakmensen aan het werk te zien.

Lars van Breukelen
Mede eigenaar
Coenen concept
lars@coenenconcept.nl

www.coenenconcept.nl
Coenen concept
Branche: Interieurbouw