De filosofie van Netwerkclub040

Netwerkclub040 bevordert het ambassadeurschap van zijn leden. Ambassadeur word je niet van de ene op de andere dag. Daar moet je als ondernemer wel iets voor doen. Zo is het een voorwaarde dat je elkaar als ondernemer goed leert kennen. Een beproefde manier hiervoor is samen eten én deelnemen aan activiteiten in een gemoedelijke sfeer.

Geen wonder dat Netwerkclub040 een bourgondische inslag heeft. In deze entourage raken de leden vertrouwd en bevriend met elkaar. Ze gunnen elkaar opdrachten en dragen ‘blindelings’ leads aan. Omzet halen heeft niet de eerste prioritiet. Past onze filosofie als een maatpak, dan volgt die omzet vanzelf. 

Kom jij Netwerkclub040 versterken?

Begrijp je als ervaren ondernemer bovenstaande filosofie, ben je een echte netwerker en is jouw branche nog niet vertegenwoordigd in Netwerkclub040? Graag maken we dan kennis met je tijdens een van de volgende ontbijtsessies.

Bedenk wel dat het verwachtingspatroon hoog is. We verwachten een actieve houding en een positieve inbreng. Om te slagen is het verder belangrijk dat je tijd vrijmaakt in je agenda: voor de ontbijtsessies en activiteiten, maar ook om de andere leden beter te leren kennen tijdens individuele afspraken.

Er is geen match als je halen belangrijker vindt dan brengen, als je je oriënteert op het zelfstandig ondernemerschap of als je geen beslisser bent. Netwerkclub040 bestaat immers uit ervaren ondernemers die het klappen van de zweep in de zakenwereld van Eindhoven en omstreken kennen.  

Bestuur

Eugène Ong
Penningmeester
Steffie van der Velden - Brouwers
Secretaris
Rob Haan
Vice-voorzitter
Marc Mennes
Bestuurslid, gastheer
Lambert Brouwers
Voorzitter
Jan Vinck
Bestuurslid, activiteiten

Op het menu tijdens ons netwerkontbijt:

Elke twee weken om 07:15 in het Evoluon te Eindhoven 

Elevator Pitch

8 leden en de gasten presenteren zich één minuut.
Op de achtergrond loopt een teller mee. Het is de kunst om in deze ‘race tegen de klok’ een onuitwisbare indruk te maken met een persoonlijke pitch die beklijft.

 

Bedrijfspresentatie

 

Leden en hun bedrijf staan 10 minuten volop in de spotlights.
De 10-minutenpresentatie is een buitenkans om de andere leden te laten kennismaken met persoonlijke ambities, drijfveren, krachtige oplossingen of nieuwe producten/diensten.

Open deurtjes

Leden gunnen elkaar leads of dragen concrete opdrachten aan.
Kennis van elkaars bedrijf, persoonlijkheid en vakmanschap opent deuren naar nieuwe vormen van samenwerking. Soms voor de korte termijn. Veel vaker voor de lange termijn.

 

Tafelgesprekken

Een van de leden leidt een groepsgesprek over een actueel thema.
Tal van onderwerpen over het ondernemerschap passeren de revue. Denk aan thema’s als communicatie, online marketing, presentatie, financiering, administratie of acquisitie. Gespreksleider is de ondernemer met kennis van zaken.